vrouwendag in ommen staat voor tweede editie

  “Na de geweldige dag van vorig jaar, waar we vele vrouwen uit Ommen en omgeving mochten ontmoeten, kregen we geregeld de vraag wanneer er weer een vrouwendag gehouden wordt”, vertelt Bernadette van der Laak. “We hebben als team onze tijd genomen om deze ochtend voor te bereiden, maar kunnen nu enthousiast vertellen dat we 16 juni weer bij elkaar komen.”

  “Deze keer hebben we geen hele dag, maar een ochtendprogramma met aansluitend een uitgebreide lunch, verzorgd door Marianne’s Horeca. Ook zullen er wat gezellige standjes zijn. We hebben er ontzettend veel zin in!” vertelt Marian den Besten. We zijn ook ontzettend blij dat Jumbo Ommen ons weer wil sponsoren met de benodigde boodschappen.

  All you need is love is het thema voor dit jaar. Voor velen is daar de associatie met het liedje en programma van Robert ten Brink. “In tegenstelling tot het liedje, gaan wij het hebben over Gods liefde. Gods Liefde is een niet te stoppen en eeuwig durende liefde”, vertelt Harmke Vleesenbeek. De vrouwen willen dit graag uitdragen aan de deelnemers. Ongeacht of je een kerkelijke achtergrond hebt; alle vrouwen zijn welkom.

  Esther Vorsterman van Ooijen, een spreekster bekend van de tv-zender Family7, zal inhoud geven aan het thema. Esther geeft aan weer uit te zien naar het toespreken van de vrouwen. “Spreken over Gods liefde doe ik graag”, deelt ze aan het team. “Als je Gods liefde leert kennen en vanuit Zijn liefde voor jou gaat leven, brengt dit zo enorm veel kleur aan elke dag. Ik vind het een voorrecht om deze morgen hierover te delen!” De muzikale invulling wordt wederom verzorgd door Fianne van Oeveren en haar team, bekend van de vrouwendag van vorig jaar.

  “Omdat we dit keer alleen de ochtend hebben, zullen we geen workshoptijd hebben”, vertelt Corine Stelpstra. “Wel hebben wij een aangename verrassing voor de vrouwen. Tijdens de pauze mogen alle vrouwen hieraan deelnemen.” Wat deze verrassing precies is, willen de vrouwen niet vertellen. Maar het is zeker iets om van te genieten.

  Deelname aan deze dag is gratis. “Voor de onkosten halen we deze ochtend ook een collecte op. Maar we willen het mogelijk maken voor iedere vrouw om te komen en zodoende kan iedereen naar eigen draagkracht geven”, verduidelijkt Bernadette. De vrouwenochtend wordt gehouden op zaterdag 16 juni vanaf 10.00 uur in de GBS Guido de Bres aan de Sandbergstraat 14 in Ommen. “We hebben als team enorm veel zin in deze ochtend en zien uit naar jouw komst!”, vertelt Harmke enthousiast.

  Meer informatie en het aanmelden voor deze ochtend kan via www.vrouwendagommen.nl of de Facebookpagina.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.