voorinschrijving wandeldriedaagse dalfsen

  Inschrijven kan door middel van een inschrijfformulier dat te vinden is op de website www.wandel3daagse.nl. Het formulier kunt u ingevuld inleveren op donderdagavond 24 mei of volledig ingevuld mailen vóór 24 mei naar wandel3daagsedalfsen@kpnplanet.nl

  Ook dit jaar is het de organisatie weer gelukt om prachtige uitdagende routes te maken.
  Door de ondersteuning van sponsoren – waarbij Albert Heijn weer als hoofdsponsor vertegenwoordigd is – en vrijwilligers, weet het bestuur van de wandel3daagse dat de veiligheid en de versnaperingen weer gegarandeerd zijn.
  De wandel3daagse is een evenement voor iedereen: jong, oud, mobiel, minder mobiel, groepen, individueel. Het doel is om samen plezier te beleven en samen te genieten van de prachtige omgeving. Noteer de data 6, 7 en 8 juni daarom in je agenda en schrijf je in!

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.