Home / voorinschrijving wandeldriedaagse dalfsen

voorinschrijving wandeldriedaagse dalfsen

Inschrijven kan door middel van een inschrijfformulier dat te vinden is op de website www.wandel3daagse.nl. Het formulier kunt u ingevuld inleveren op donderdagavond 24 mei of volledig ingevuld mailen vóór 24 mei naar wandel3daagsedalfsen@kpnplanet.nl

Ook dit jaar is het de organisatie weer gelukt om prachtige uitdagende routes te maken.
Door de ondersteuning van sponsoren – waarbij Albert Heijn weer als hoofdsponsor vertegenwoordigd is – en vrijwilligers, weet het bestuur van de wandel3daagse dat de veiligheid en de versnaperingen weer gegarandeerd zijn.
De wandel3daagse is een evenement voor iedereen: jong, oud, mobiel, minder mobiel, groepen, individueel. Het doel is om samen plezier te beleven en samen te genieten van de prachtige omgeving. Noteer de data 6, 7 en 8 juni daarom in je agenda en schrijf je in!

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Mijn verwondering gaat meerdere malen uit naar diverse vormen van kunst. Ik heb vaak ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.