vlinders speuren tijdens excursie in reestdal

  Deze excursie voert langs graslanden met pinksterbloemen, waar het oranjetipje dankbaar haar eitjes op afzet. Deelnemers wandelen over paden met bomen, waar het bonte zandoogje en de gehakkelde aurelia maar wat graag rondvliegen. En op de akkers dansen de vele witjes rond.

  De wandeling start om 11.00 uur en duurt anderhalf tot twee uur. Vooraf aanmelden is nodig en kan via www.landschapoverijssel.nl. Het advies is om stevig schoeisel aan te trekken. De kosten voor deelname zijn 3 euro, contant te betalen. Donateurs mogen op vertoon van hun pas gratis mee.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.