Home / vlinders speuren tijdens excursie in reestdal

vlinders speuren tijdens excursie in reestdal

Deze excursie voert langs graslanden met pinksterbloemen, waar het oranjetipje dankbaar haar eitjes op afzet. Deelnemers wandelen over paden met bomen, waar het bonte zandoogje en de gehakkelde aurelia maar wat graag rondvliegen. En op de akkers dansen de vele witjes rond.

De wandeling start om 11.00 uur en duurt anderhalf tot twee uur. Vooraf aanmelden is nodig en kan via www.landschapoverijssel.nl. Het advies is om stevig schoeisel aan te trekken. De kosten voor deelname zijn 3 euro, contant te betalen. Donateurs mogen op vertoon van hun pas gratis mee.

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen unaniem lovend over aanpak geëscaleerd feest

DALFSEN – De gemeenteraad van Dalfsen schaart zich unaniem achter de manier waarop burgemeester Erica …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.