verbrede n35 vanaf 25 juni open voor verkeer

  Tijdens de weekendafsluiting van 22 juni tot en met 25 juni wordt vooral de geluidswerende asfaltlaag en de witte belijning op de weg aangebracht. Ook wordt de tijdelijke verkeerssituatie “de kettingkast” opgeheven. Om deze werkzaamheden vlot en veilig uit te voeren is het noodzakelijk om de N35 tussen Zwolle en Wijthmen volledig af te sluiten. Bij slechte weersomstandigheden wordt de weekendafsluiting verplaatst naar 29 juni tot en met 2 juli. In dat geval zal openstelling van de weg op 2 juli zijn.

  Afrondende werkzaamheden
  Na openstelling van de weg is het werk nog niet helemaal klaar. In het najaar wordt nieuw groen aangeplant en vinden werkzaamheden aan het onderliggend wegennet plaats.

  Inloopavond
  De inloopavond wordt gehouden op dinsdag 12 juni van 19.00 tot 21.00 uur bij Café Restaurant De Mol, Heinoseweg 32 in Wijthmen. Belangstellenden die vragen hebben over de werkzaamheden en de hinder zijn van harte welkom. Naast Rijkswaterstaat en aannemer Heijmans zal ook de gemeente Zwolle vertegenwoordigd zijn. Er is vrije inloop; bezoekers kunnen binnen dit tijdsbestek zelf bepalen hoe laat zij komen.

  Project N35 Zwolle-Wijthmen
  Het verkeer op de N35 Zwolle-Wijthmen is toegenomen en de weg heeft tijdens de spits onvoldoende capaciteit om het verkeer goed te verwerken. Daarom wordt de weg verbreed naar 2×2 rijstroken en kan de maximum snelheid omhoog naar 100 km/u. Ter hoogte van Wijthmen komt een nieuw tracé dat bij de Koelmansstraat weer aansluit op de bestaande weg richting Heino. De Kroesenallee wordt via een viaduct met op- en afritten op de nieuwe N35 aangesloten.

  Eind 2018 zijn alle werkzaamheden afgerond.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.