vechtdaltrail legt lat hoger

  Dit jaar krijgen de deelnemers 20, 35 of 50 kilometer onverharde paden door de natuur voorgeschoteld. De drie afstanden zijn nog iets langer én zwaarder geworden ten opzichte van vorig jaar. Op de langste twee afstanden is er een extra zandverstuiving opgenomen in de route en op de kortste route een extra technisch pad langs een zijarm van de rivier de Vecht.

  De route is met lintjes uitgezet, maar lopers zijn verder grotendeels op zichzelf aangewezen. Bij de Stuw in Junne en bij de ‘Sahara’ is er een verzorgingspost waar de lopers de vocht- en energie voorraad weer kunnen aanvullen. Het team vrijwilligers staat daar klaar met producten van Sportvoeding webshop en AH Ommen. Grote vraag blijft altijd wat het weer gaat doen. Vorig jaar was de temperatuur perfect voor de lopers met een 17 graden, maar het kan op 30 juni ook ruim boven de 20 graden zijn en dan wordt het toch wel een heel ander verhaal.

  Er is nog startgelegenheid op langere afstanden, de kortste afstand is vol, maar komen kijken bij dit evenement kan natuurlijk ook. De eerste lopers vertrekken om 9.00 uur bij de atletiekbaan van ACO in Ommen en worden tussen 12.30 en 15.30 uur allemaal weer terug verwacht. Na afloop kan worden gedoucht, gegeten en zijn masseurs aanwezig om de ongetwijfeld pijnlijke spieren weer los te maken. Zie voor meer informatie: www.vechtdaltrail.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.