van limousinechauffeur tot chaletbouwer

  De bijeenkomst is niet alleen voor mensen die zonder werk zitten, maar ook voor degene die toe is aan een carrièreswitch. Veel werkzoekenden weten niet wat voor prachtige bedrijven in Nieuwleusen en de regio gevestigd zijn. Bovendien zijn er veel vacatures met uitzicht op een vaste baan. In één op één gesprekken kunnen werkzoekenden zichzelf presenteren aan werkgevers, die op hun beurt vertellen wat het bedrijf te bieden heeft.

  De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 17 mei van 19.30 uur tot 21.30 uur. Locatie is het kantoor van Bouwhuis Personeel aan de Burg. Backxlaan 259 in Nieuwleusen. Samen met Werkgeversservicepunt Regio Zwolle staan tien gerenommeerde werkgevers klaar om u te woord te staan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bouwhuis Personeel op 0529 – 48 44 18 of een mail sturen naar info@bouwhuisbedrijven.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.