usv knallend het seizoen uit 6 1

  Beide afzwaaiende spelers gaven voor rust extra glans aan hun toch al indrukwekkende carrière bij USV. In de 32e minuut leverde Mathijs van Faassen een prachtige pass af die knap met het hoofd werd verlengd door Bas Chierandjoe (1-0). Op slag van rust was het de beurt aan Rick Timmerman. Hij kopte een lange voorzet van Leon Kooiker tegendraads perfect in de bovenhoek (2-0).

  Na rust deed Patrick Bults wat terug voor de Groningse gasten, maar toen Ron Meijerink vanaf de aftrap iedereen omspeelde en de bal in het lege doel schoof was de wedstrijd gespeeld (3-1), waarna het thuispubliek nog een half uurtje werd verwend met een soort van gallery play.

  Doelpunten konden niet uitblijven. Invaller Dennis van der Veen was het eindstation van een snelle, geoliede aanval (4-1). Even later vond de eveneens ingevallen spelmaker Frank Kuiper met een laag afstandsschot de benedenhoek (5-1). Ook het slotakkoord. met een slim hakje van Sander Schaeffer en een strakke afronding van Leon Kooiker, kon rekenen op veel applaus (6-1).

  USV eindigt het seizoen op de elfde plaats en mag zich verheugen op nog een jaar in de 3e klasse.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.