tweede editie mamacafe in ommen

  Het Mamacafé is een toegankelijke, maandelijkse bijeenkomst waar moeders van jonge kinderen hun ervaringen en kennis kunnen uitwisselen. Oppas regelen voor de kleintjes is niet nodig, want op hetzelfde moment is er een voorleesuurtje in de Bibliotheek.

  Tijdens elk Mamacafé zijn experts aanwezig, om vragen te beantwoorden en advies en tips te geven over onderwerpen als zwangerschap, opvoeding en gezondheid. Het Mamacafé wordt georganiseerd door een groep betrokken moeders en enkele organisaties voor kraamzorg, jeugdverpleegkunde, kindercoaching en welzijn.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.