traditionele braderie tijdens sproeifeest in hoonhorst

  Dit keer worden de kraampjes op het feestterrein aan de Koelmanstraat opgezet. De Joarmarkt, een vast onderdeel van de Sproeidagen, biedt gelegenheid om in een gezellige sfeer nieuwe of oude spullen te verkopen. Voor bedrijven is het een mooie gelegenheid om zich te laten zien.

  Naast de vele kraampjes met speelgoed, kleding en allerhande andere zaken zullen ook de verenigingen zich presenteren om nieuwe leden of vrijwilligers te werven. Voorts worden er traditionele ambachten getoond en kunnen bezoekers genieten van een optreden van shantykoor ‘de Stroatkjals’ uit Luttenberg.

  Vanaf 9.00 uur is de markt geopend, de kramen worden opgesteld op en rond de kermis. De kinderattracties zullen draaien en voor de kleintjes is er een doorlopend programma in de feesttent. Aanmelden voor de Joarmarkt kan via de website van het sproeifeest: www.sproeifeest.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.