touwen wonenandslapen in ommen kiest voor volledige metamorfose

  Deze nieuwe Inspiration Shop biedt 50 vierkante meter aan inspiratie en tal van innovaties, waaronder een imposante framebar. De metamorfose staat geheel in het teken van een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van Luxaflex® raambekleding. De feestelijke introductieacties vindt u in de recente advertentie in het Ommer Nieuws.

  De nieuwe Inspiration Shop in Ommen wordt gekenmerkt door het innovatieve karakter van Luxaflex®, een imposante framebar met scherm en uitneembare productkaders geeft de Inspiration dealer de mogelijkheid om de diversiteit aan Luxaflex® producten te tonen aan de consument.

  Een voorbeeld hiervan is het innovatieve systeem en de smart home oplossing PowerView® Motorisaton. Wij zijn in staat om de klant direct te laten zien hoe het slimme systeem werkt en hoe zorgvuldig scènes gecreëerd kunnen worden middels de PowerView® App op smartphone of tablet. Andere bedieningsvormen, materialen en stoffen komen ook uitgebreid aan bod, waarbij lichtbeheersing en visuals in de Inspiration Shop een belangrijke rol spelen. Hiermee kan een dealer een zeer realistische thuissituatie creëren voor de consument.

  “De Inspiration Shop is het perfecte middel om de woonwinkel-belevenis van onze klanten tot een ervaring te maken”, legt Fred Touwen van Touwen Wonen&slapen uit. “Een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van de Luxaflex® producten is daarbij cruciaal. Met onze Inspiration Shop kunnen klanten direct de kwaliteit ervaren en bieden wij het antwoord op elke specifieke klantvraag.”

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.