topprestaties voor jeugdspringers gymnastiek vereniging nieuwleusen

  Kristy van den Hoogen heeft op drie toestellen deelgenomen in het B-niveau en op één toestel in het C-niveau. Zij heeft zich goed staande weten te houden in het grote en sterke deelnemersveld. Kristy werd 14e op airtrack, 9e op minitramp, 13e op minitramp pegasus en 22e op plankoline kast.

  Voor de heren was het deelnemersveld iets kleiner, maar dat maakte de wedstrijd niet minder spannend. Dylan van den Hoogen heeft voor zijn knappe series op airtrack het goud in ontvangst mogen nemen. Daarnaast verdiende hij het zilver op plankoline kast, hij werd 7e op minitramp pegasus en 4e op minitramp.

  Max Konterman heeft het brons in ontvangst mogen nemen voor het onderdeel plankoline kast, op minitramp werd hij 8e, 7e op airtrack en 5e op minitramp pegasus. Hristo Knol mocht zelfs drie keer het podium betreden. Hij pakte het zilver op minitramp, airtrack en minitramp pegasus. Op plankoline kast werd hij 4e.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.