sv dalfsen organiseert spandoekenwedstrijd rondom kampioensduel

  Voor deze wedstrijd kunnen de spelers alle steun gebruiken en daarom is voor alle jongere jeugdleden het volgende bedacht: Alle jeugdleden die aanwezig zijn (inclusief de teams die mogen oplopen) krijgen een lekkere versnapering in de rust.

  Daarnaast is er een spandoekenwedstrijd. Welk team of welk groepje maakt het leukste en origineelste spandoek? De aanwezige spandoeken worden opgehangen aan de overzijde van de tribune, zodat iedereen ze goed kan zien. De jury zal in de pauze beslissen welk team of groep winnaar is geworden. De winnende groep kan rekenen op een zeer originele prijs.

  SV Dalfsen rekent zondag op massale steun van alle Dalfser voetballiefhebbers en hoopt aansluitend de historische promotie naar de 2e klasse te vieren.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.