Home / sv dalfsen organiseert beachsoccertoernooi

sv dalfsen organiseert beachsoccertoernooi

Teams mogen bestaan uit minimaal vijf en maximaal acht personen. Er geldt geen minimum- of maximumleeftijd en het is niet nodig om lid te zijn van SV Dalfsen. Iedereen mag dus meedoen! Deelname kost €50,00 per team en opgeven kan door een mailtje te sturen, onder vermelding van de teamnaam, naar svdalfsenbeachsoccer@gmail.com.

Aansluitend op het beachsoccertoernooi vindt de seizoensafsluiting plaats in en om de kantine van SV Dalfsen. Het belooft een spetterend feest te worden. Meer info daarover maakt de vereniging binnenkort bekend.

Lees ook

Nieuwe kleding voor de veteranen van VV Hoonhorst

HOONHORST – Twee sponsoren hebben afgelopen weekend de handen ineen geslagen om de voetbalveteranen van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.