sv dalfsen geen moment meer in problemen tegen cec

  CEC koos voor een opvallende tactiek. Met vier spitsen ging de ploeg vanaf het begin driftig op zoek naar doelpunten. Het gevolg was een open huis in de Drentse achterhoede, waar Dalfsen binnen een minuut al van profiteerde. De geheel vrijstaande Daan van der Vegt schoot de 2-0 tegen de touwen en daarmee de hoop van CEC aan flarden. Hierna was het één groot Dalfser kansenfestijn, waarbij zowel Maarten Pouwels als Jeroen Kamphuis met gemak een hattrick had kunnen maken. Beiden deden het echter rustig aan met één treffer, waardoor de marge ‘slechts’ opliep tot 4-0.

  In de extra speeltijd slaagde CEC er zowaar in om de score dragelijk te maken. Scheidsrechter Mansouri zag een handsbal van Fernandez Pruik, wees naar de stip en noteerde even later de 4-1 in zijn boekje. Ook de 4-2 viel nog achter doelman Mark Knol, maar voor een ongekende comeback was toch echt te weinig tijd.

  Door deze zege vergroot Dalfsen 1 de voorsprong op achtervolger Dalen weer tot vijf punten. De rood-witte concurrent heeft echter twee wedstrijden minder gespeeld en dus een betere uitgangspositie in de strijd om de titel. Als Dalfsen nog kampioen wil worden, is het afhankelijk van puntverlies van Dalen. De eerstvolgende wedstrijd voor Dalfsen is het thuisduel met Musselkanaal, op zondag 13 mei. Komende zondag komt de ploeg van trainer Jacob Grooten niet in actie.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.