succesvol koersbaltoernooi om dantebokaal in lemelerveld

  “Het blijft een mooi spelletje”, was een veel gemaakte opmerking. “Jammer dat er niet meer meedoen.” Of: “Het is zo’n mooi wark en ik ga met plezier elke wekke koersballen.”

  Als enig team wisten de koersballers van team 2 van ‘Loat ma kuul’n’ uit Daarlerveen alle zes gespeelde partijen te winnen. Tweede werd het team uit Hoonhorst met 11 punten en het team van ‘Loat ma rol’n’ uit Hulsen won de derde prijs met 10 punten. De winnaar ontving tevens de grote Dantebokaal uit handen van Ruud van Leeuwen, wethouder van de gemeente Dalfsen.
  De spelers waren tevreden over de organisatie van het toernooi dat voor de zesde achtereenvolgende keer door koersbalclub de Mozaïekrollers uit Lemelerveld is georganiseerd. Ook bezoekers uit Aalten en Westerhaar hadden bij hun vertrek waarderende woorden voor de organisatie.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.