sportclub lemele stunt tegen dkb

  Tekst: Willem Lampe

  Een avontuur dat niet goed afliep voor De Krimse Boys. Trainer van dienst destijds op Zandeinde was Klaas Mijnheer, jawel heden ten dage onder contract bij DKB. Ach ja, kan gebeuren, trainers zijn passanten, maar het geeft dit duel een pikant tintje. Er zijn natuurlijk spelers die Mijnheer door en door kent. En kennis is macht. Voorkennis eveneens. Informatie die hij kan gebruiken tijdens de wedstrijdbespreking, maar goed, het blijft theorie. Mijnheer zit net als zijn collega Werner Pluim als gids in de dug-out, terwijl het op de groene mat moet het gebeuren.

  Lemele hield na afloop een heuse persconferentie en Mijnheer was duidelijk, “Lemele heeft vandaag verdiend gewonnen.” Dezelfde mening was Remon Kleinlugtenbeld toegedaan. “We zijn groeiende. Iedereen gaat ook met plezier naar de training. DKB is een fysiek sterke en ervaren ploeg. Toch had ik vandaag het gevoel dat we ze konden pakken en dat gebeurde uiteindelijk ook.” Na een doelpuntloze eerste helft komt de thuisclub vlot na de hervatting op voorsprong. Een listig hakballetje van Remon Kleinlugtenbeld wordt door Yoran Bakhuis op waarde geschat, 1-0. David van Zandwijk poetst de minimale voorsprong als snel weg en het duel dreigt lang uit te lopen op een 1-1 onbeslist. In de slotfase krijgt de ontmoeting toch een winnaar. Thomas van Leusen is lang geblesseerd geweest, maar is gelijk weer positief aanwezig. Op de rand van de zestien bedient de herintreder Martijn de Lange, die even later het gevierde middelpunt is op Zandeinde. In de resterende tijd weet DKB de schade niet meer te repareren, 2-1.

  Stand 4D: PH 20-51, Avereest 20-45, Bruchterveld 20-42, DKB 21-36, Rijssen Vooruit 20-35, SVV ’57 20-31, Lemele 21-31, Daarle 20-23, BZSV de Blauwwitters 21-22, SC Rijssen 20-18, MVV ’69 20-9 en Daarlerveen 21-4.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.