sportclub lemele speelt stroef maar wint wel

  Tekst: Willem Lampe

  “We hadden het ook niet makkelijk”, beaamde elftalleider Hans Blikman. “Laatste wedstrijd, de voorbereiding was iets losser dan anders en ja, Marle is vlakbij, dus met z’n allen op de fiets er naar toe.” Lemele speelde voor rust te onnauwkeurig en te angstig om de thuisclub te verontrusten. Na de onderbreking wordt Thomas van Leusen naar het front gestuurd en langzaam maar zeker krijgen de bezoekers grip op het duel. “Thomas is fysiek sterk en kan een balletje vasthouden”, verklaart Blikman de ommekeer. Toch laat de 0-1 lang op zich wachten. Steven Warmelink moet er van achteruit aan te pas komen om de ban te breken. Vanuit een corner zet hij na een rake hoofdknik Lemele op voorsprong. Remon Kleinlugtenbeld gooit even later de deur in het slot. Zijn schot vindt door een woud van benen uiteindelijk het net. “Even een paar biertjes en dan naar de pizzeria hier in Marle”, verlekkert Blikman zich. “Ja, het zit er op voor ons. We hebben flink vooruitgang geboekt in dit seizoen. Gelukkig blijft de trainer (Werner Pluim, red.). Volgend seizoen wat nieuwe jongens er bij. Ik zie het wel zitten.”

  Stand 4D: PH 21-54 (kampioen), Avereest 21-48, Bruchterveld 21-42, DKB 22-39, Rijssen Vooruit 21-38, Lemele 22-34, SVV ’57 21-31, Daarle 21-23, BZSV de Blauwwitters 21-22, SC Rijssen 21-18, MVV ’69 21-9 en Daarlerveen 21-4.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.