sportclub balkbrug zit te slapen bij corners tegen

  Tekst: Willem Lampe

  Bovendien bewaart de trainer van sportclub Balkbrug allesbehalve warme herinneringen aan deze tegenstander, waartegen hij als trainer van dienst bij v.v. Vilsteren twee keer overklast werd in de nacompetitie vorig seizoen. Wat hem betreft stond er dus nog een rekening open, die in deze doordeweekse inhaalwedstrijd vereffend moest worden.

  En daar kwam niets van terecht. Runherd kon zijn teleurstelling niet verbergen. In de voorbespreking hamerde de trainer van De Balk er op extra attentie bij corners tegen en warempel, de thuisclub scoort drie keer vanuit een corner. De waarschuwing was gericht aan dovemansoren. “Ik moet wel zeggen, dat hun keeper, Roy Schieving, er goed het oog in had. Voor rust vier levensgrote kansen voor ons, maar hij pakt ze allemaal.”

  Halverwege was er op De Spil in Rutten nog niet gescoord. Na de thee zet Frank Hartveld de thuisclub op voorsprong, ja, ja, indirect vanuit een corner. Steven Zwiers trekt de stand vlot weer in evenwicht. “Er op en er over dacht ik, maar niets bleek minder waar”, constateert Runherd sip. Tien minuten voor tijd scoort John Olivier vanuit de volgende hoekschop 2-1. Als even daarna Lars Deinum een corner als een banaan in een keer achter Overes krult is het gebeurd met de koopman, in dit geval Balkbrug. “Goed, in blessuretijd maakt Steven Zwiers, de beste man aan onze kant 3-2, maar dat was veel te laat. Ongelooflijk, drie keer voor ons doel en drie is het raak”, ergernis en ongeloof vochten om voorrang bij dit slotakkoord van de balende Runherd.

  Stand 4E: Veno 24-57, Oldeholtpade 24-56, Steenwijk 24-43 (63-45), Ruinen 24-43 (53-39), De Blesse 24-42, Wacker 24-40, Steenwijkerwold 24-38, Pesse 24-36, Balkbrug 24-31, Oranje Zwart 24-28, Kraggenburg 24-19 (36-70), RKO 24-19 (30-78), BEW 24-18 en Old Forward 24-15.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.