slechte eerste helft nekt marienberg

  Tekst: Alfred Dorgelo

  Achteraf is het altijd makkelijk praten. We deden het niet en moeten gewoon gastheer SVVN feliciteren met de overwinning. Punt uit! Een bedenkelijke en slecht eerste helft nekte uiteindelijk de ploeg van trainer Niels van ’t Hoog.

  Terwijl bijna heel Nederland de bevrijding vierde moesten wij aan de bak. Het verhaal is inmiddels bekend: een overvolle ziekenboeg en we snakken naar het einde van deze competitie. SVVN was ook verre van compleet, het is de tijd van het jaar laten we maar zeggen.

  Het verschil zat ‘m ook in het feit dat SVVN bij sommige spelsituaties scherper waren. Twee keer waren ze eerder om een rebound tot doelpunt te promoveren nadat Thijs Altena eerst nog als reddende engel had opgetreden. Als dat wel vakkundig was gebeurd had dat minimaal een punt gescheeld en was de uitslag misschien wel anders geweest. Koffiedik kijken, uw razende reporter heeft het alleen maar van horen zeggen maar toch!

  De tendens in de verschillende appies en belletjes waren duidelijk genoeg. Een slechte eerste helft van de roodzwarten en een 3-0 achterstand.
  De tweede helft een beter Mariënberg , achterin 1 op 1 en volle bak naar voren. Die tactiek werkte naar behoren, middels twee doelpunten van Patrick Willems kwam Mariënberg dicht bij een indrukwekkende inhaalrace. De gelijkmaker (3-3) of zelfs een geniepige voorsprong (3-4) had zo maar gekund. Echter misten wij deze kansen op een minimaal een punt of zelfs de volle buit.

  Het is niet anders. SVVN maakte er nog 4-2 van nadat de achterwaartsen wederom niet aan opletten waren toen Thijs een redding verrichtte.
  Jammer…het is niet anders. Weer een bewijs dat als wij er allemaal niet voor de volle 100% bij zijn wij van iedereen kunnen verliezen. Dat was zo tegen Achilles Enschede en dat was afgelopen zaterdag ook het geval in Nijverdal.

  Komende zaterdag, nieuwe ronde en nieuwe kansen. Dan zijn wij gastheer voor de club van mien Ome Johan: Juliana’32. Dat wordt sowieso een leuke dag. Het eerst elftal is in de derde helft ook de vrolijke gastheer ongeacht het resultaat met de Ierse Party in de kantine.

  Alfred Dorgelo

  Man van de Wedstrijd: Patrick Willems

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.