singer songwriter in stoomfabriek over laatste levensreis

  Mannes was een gewone olieboer uit Epe, die echter bijzondere sporen in z’n leven naliet. Als begenadigd organist wist hij vele harten te raken, maar misschien was zijn warme persoonlijkheid wel het meest in het oog springend. Judith geeft een kijkje in zijn leven, ook in de laatste fase, waarin de rollen waren omgedraaid. Deze erfenis, gegoten in sterke Nederlandstalige poppy/jazzy composities, deelt ze heel graag, juíst in Dalfsen. Ze wordt begeleid door haar eigen band, waarin ook haar drie dochters hun muzikale geluid laten horen.

  Het optreden van Judith Koedoot en haar band in de Stoomfabriek begint op 16 juni om 20.30 uur. Tickets kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via de website of bij Primera Jansen in Dalfsen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.