schippers dalvo 59e zomeravondvolleybaltoernooi

  De teams zijn in twee dames- en twee herenpoules en vier gemengde poules zoveel mogelijk naar sterkte ingedeeld zodat iedereen met veel plezier kan spelen. Iedere avond weer is het een waar volleybalfeest in de Trefkoele+ waarbij in de hoogste poules fanatiek wordt gestreden om de winst. Ook in de lagere poules wil men graag winnen maar staat de lol in het spelletje en met elkaar voorop.

  De Trefkoele+ staat twee weken bol van het volleybal waarbij ook de Trefkoele+ allerlei activiteiten onderneemt waaraan de teams kunnen meedoen.
  De wedstrijden beginnen iedere avond om 19.40 en duren tot ongeveer 22.30 uur. Kom kijken en genieten van het volleybal en de gezelligheid in de Trefkoele+ . De organisatie streeft er naar om iedere avond de uitslagen van de gespeelde wedstrijden en de tussenstanden op de Dalvo site te plaatsen. Zie www.dalvo.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.