Home / schatkisten vol historie in gemeente dalfsen

schatkisten vol historie in gemeente dalfsen

Een aantal weken geleden zijn de schatkisten leeggemaakt. In totaal zijn er zo’n honderd verhalen ingeleverd. Medewerkers van de historische verenigingen bekijken hoe deze verhalen het beste overgebracht kunnen worden. Zo hebben ze onder andere deelgenomen aan een workshop van verhalenverteller Stan Fritschy. Hij vertelde de deelnemers hoe je het publiek kan boeien met verhalen.

Het schatkistenproject is afgerond, dus worden de kisten weer weggehaald. De historische verenigingen blijven uiteraard wel bijzondere verhalen verzamelen. Mocht u nog interessante informatie hebben, kunt u contact opnemen met de lokale werkgroepen. Meer informatie over deze werkgroepen is te vinden op www.ouddalfsen.nl en www.palthehof.nl 

Lees ook

Danique Noordman speelt de komende drie jaar bij PEC Zwolle

DALFSEN – Voetbalster Danique Noordman (17) uit Dalfsen speelt de komende drie seizoenen voor PEC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.