sc lemele organiseert voor de 25ste keer het lemels open

  Een van de regels is dat een team moet bestaan uit minimaal twee dames en maximaal twee selectiespelers (1ste of tweede elftal, dispensatie naar oordeel van toernooileiding). Verder tellen doelpunten gemaakt door een dame of een doelpunt gemaakt met het hoofd voor twee. Recreatieteams mogen geen selectiespelers opstellen.

  Ook dit jaar is er weer de 35+ mannen poule. Deze poule is speciaal voor teams bestaand uit alleen mannen van 35 jaar en ouder. Hierbij geld dat een doelpunt gemaakt met het hoofd voor twee geld. De 35+ poule speelt zijn wedstrijden alleen op vrijdag avond 15 juni.

  Iedereen die een team kan samenstellen uit minimaal 7 personen kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, straat, vereniging of een willekeurige andere groep. Het team kan ingeschreven worden in drie categorieën nl: prestatie of recreatie en 35+.

  Plaats: Sportpark Zandeinde te Lemele vanaf 19.00 uur

  De poulewedstrijden worden gespeeld vanaf maandag 11 t/m donderdag 14 juni. De finales worden vrijdag 15 juni afgewerkt.

  Inschrijven kan tot 26 mei door te mailen naar lemelsopen@sclemele.nl

  Kijk voor meer informatie op www.sclemele.nl/lemels-open

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.