Home / sc lemele maakt zich op voor 25e lemels open voetbaltoernooi

sc lemele maakt zich op voor 25e lemels open voetbaltoernooi

Een van de regels is bijvoorbeeld dat een team moest bestaan uit minimaal twee dames. Daarnaast mogen er maximaal twee selectiespelers (spelers van eerste of tweede elftallen) per team meevoetballen. Verder tellen doelpunten gemaakt door een dame of een doelpunt gemaakt met het hoofd voor twee. Recreatieteams mogen geen selectiespelers opstellen. 

35+
Ook dit jaar is er een poule voor mannen van 35+. Hierbij geldt dat een doelpunt met het hoofd twee keer telt. De wedstrijden in deze poule worden op vrijdagavond 15 juni gespeeld.

Aanmelden
Iedereen die een team kan samenstellen van zeven personen kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen voor een familie, straat, vereniging of een andere groep. het team kan ingeschreven worden in drie categorieën: prestatie, recreatie of 35+. De poulewedstrijden worden gespeeld vanaf maandag 11 t/m donderdag 14 juni. De finales worden op vrijdag 15 juni afgewerkt. Inschrijven kan tot 26 mei. Het enige wat even moet gebeuren, is een mailtje sturen naar lemelsopen@sclemele.nl 

Kijk voor meer informatie op www.sclemele.nl/lemels-open.

Lees ook

Joep Wennemars kwalificeert zich voor NK afstanden in Heerenveen

DALFSEN – Afgelopen zaterdag werd op IJsbaan De Schegge in Deventer de IJsselcup verreden. Dalfsenaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.