samenzangavond in willem hendrik zwart hal

  Op het programma staan onder andere de volgende muziekstukken: “Andante” van G. Landsman, “Meditatie – canonisch voorspel en koraal” en “O Heilige Geest, daal op ons neer van” W.H. Zwart, “In His Love” van M. Patterson, Preludium en Koraal en “Alle Roem is uitgesloten” van J. Zwart. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te zingen.

  U kunt reserveren per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl
  De entree bedraagt 10 euro p.p. inclusief koffie/thee met koek en drankje met hapje na afloop. Kinderen t/m 13 jaar hebben gratis toegang.
  De netto-opbrengst van het concert komt ten goede aan de goede doelen ‘Manege zonder Drempels’ te Bennekom en Kindertehuis ‘Jemima’ te Bethlehem. Voor het programma zie de website www.huetink-royalmusic.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.