samen golfen tegen kanker in ommen

  Golf4life is een eendaags golftoernooi ontwikkeld door twee topspelers, Martijn van Oosterhout en Sebastian Dresen. Het toernooi is inmiddels geadopteerd door KWF Kankerbestrijding en Frits Sissing is de ambassadeur van dit event. Iedereen kan meedoen aan Golf4life. Een onvergetelijke ervaring met de gehele golfclub.
  Centraal in het concept is de golfmarathon voor topamateurs. Van zonsopgang tot -ondergang gaan twee golfers zoveel mogelijk holes lopen. Familie, vrienden, kennissen en bedrijven kunnen de golfers sponsoren voor het aantal holes dat zij lopen.

  De twee topamateurs van Hooge Graven die de uitdaging aan zullen gaan om gedurende de gehele dag minimaal 100 holes te lopen in de vorm van een golfmarathon zijn Rick Slot en Amber Bruins. Naast het sponsoren van de holes van Rick en Amber zijn er nog diverse andere mogelijkheden te sponsoren. Men kan bijvoorbeeld flights kopen en daarmee vrij golfen of in estafette vorm met een groepje. Daarnaast zullen er side events georganiseerd worden zoals een clinic, een jeugdprogramma, een longest drive competition en meer.

  De wedstrijdcommissie zal vanaf 14.00 uur een wedstrijd organiseren waar men samen met gasten aan mee kan doen.

  Rond de klok van 21.30 uur worden Rick en Amber warm onthaald rond de green van hole 18. Tot wordt de dag feestelijk afgesloten. 

  Deelname aan deze dag staat open voor zowel leden als niet-leden. Gedurende de hele dag kan men gebruik maken van een “Stempelkaart” waarmee men zowel in de baan als in het clubhuis kan genieten van lekkere hapjes en drankjes.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.