Home / runbikefun in lemele

runbikefun in lemele

Voor de fanatiekelingen wordt de tijd wel geregistreerd en voor de winnaars is er een kleine attentie. Daarnaast is er ook een individuele run van acht kilometer met tijdregistratie. De start is om 14.00.

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is er om 13.00 voor de jongsten (t/m 8 jaar) een ronde van 0.8 kilometer, de ouderen lopen twee rondes. De start en finish is bij het Sportpark Zandeinde. Inschrijven bij voorkeur vooraf maar kan ook nog op de dag zelf. Verdere informatie is te verkrijgen bij de organisatoren (Arjan en Ronald Lammerink, Kaylie Bosch en Mirjam Dijk) via runbikefun@hotmail.com. 

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.