runbikefun in lemele

  Voor de fanatiekelingen wordt de tijd wel geregistreerd en voor de winnaars is er een kleine attentie. Daarnaast is er ook een individuele run van acht kilometer met tijdregistratie. De start is om 14.00.

  Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is er om 13.00 voor de jongsten (t/m 8 jaar) een ronde van 0.8 kilometer, de ouderen lopen twee rondes. De start en finish is bij het Sportpark Zandeinde. Inschrijven bij voorkeur vooraf maar kan ook nog op de dag zelf. Verdere informatie is te verkrijgen bij de organisatoren (Arjan en Ronald Lammerink, Kaylie Bosch en Mirjam Dijk) via runbikefun@hotmail.com. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.