ruim driehonderd kinderen voetballen mee tijdens vgpo de oosthoek voetbaltoernooi

  Zowel door meisjes als door de jongens werd sportief gestreden om de felbegeerde bekers. De deelnemende scholen kwamen uit Emmen, Ommen, Almelo, Enschede, Hengelo, Hardenberg, Mariënberg, Bergentheim en Den Ham.

  Bij de jongens ging de finale tussen De Domino uit Den Ham en De Regenboog uit Mariënberg. Domino bleek de sterkste en mocht de beker mee naar huis nemen. De finale bij de meiden ging tussen de Albertus Risaeusschool en de Doekesschool, beiden uit Hardenberg. De meiden van de Albertus Riaeusschool stapten als winnaars van het veld. 

  De Oosthoek sportiviteitsprijs ging dit jaar naar De Fakkel in Almelo. Ook kreeg elke school weer een prachtige leren bal om alvast te oefenen voor het toernooi van volgend jaar.

  Het toernooi is mede een succes geworden door een grote groep sponsoren. Ook dit jaar kon de organisatie een beroep doen op veel vrijwilligers. Dankzij hun enorme inzet werd het ook dit jaar weer een fantastisch toernooi. De organisatoren Rico Pullen, André Dunnewind en Wilco Nijland kijken terug op een geslaagd toernooi.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.