rommelmarkt voor het goede doel ommen

  Naast de rommelmarkt zijn er diverse activiteiten zoals een rad van fortuin, springkussen, een hapje en een drankje. Dit allemaal voor een goed doel. De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor de aanschaf van een Tovertafel, waar De Elzenhoek (een behandelcentrum voor kinderen) en De Hazelaar ( woonvorm voor volwassenen) samen voor sparen

  De Tovertafel is een speelse interactieve lichtprojectie, die zowel volwassenen en kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking verleidt om in beweging te komen. Zo hebben zij plezier en wordt de ontwikkeling gestimuleerd. De Tovertafel kost ruim 7.000 euro. Op rommelmarkt kunt u spullen kopen en verkopen. Op het terrein bij De Elzenhoek, Elzenstraat 1 in Ommen, kunt u een plek voor 5 euro (voor de Tovertafel) kopen waar u uw eigen spullen kunt verkopen. De opbrengst is voor u zelf. Opgeven (voor een plekje) kan bij: Hennie Lubbinge Tel: 06-22274088. Alle kleine beetjes zijn meer dan welkom!

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.