rommelmarkt bij t olde manegepeerd in dalmsholte

  De gehele opbrengst van de rommelmarkt is voor de uitgewerkte manegepaarden die na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Deze paarden genieten van fijne verzorging door allemaal vrijwilligers. De manege is altijd op zoek naar vrijwilligers. Het is hartstikke gezellig. Tijdens de rommelmarkt is er ook de mogelijkheid om te praten over het vrijwilligerswerk bij de paarden.

  Wil je de gestalde paarden zelf verwennen? Dan is er tegen betaling wat lekkers en vooral gezonds te koop voor ze. Je mag zelf appels, brood of wortels meenemen en dat aan de paarden geven. Wil je het natuurlijke gedrag van de paarden in het weiland mee beleven, dan is dat ook mogelijk.

  ‘T Olde Manegepeerd is ook een inzamelpunt van kleding en inkt cartridges en frituurvet. Dit alles om de spaarkas te spekken. 

  Adres
  De rommelmarkt wordt gehouden op 27 mei van 10.00 tot 17.00 aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte. Het is aan de linkerkant in een grote schuur. Kijk op www.manegepeerd.nl. Mailen kan altijd naar info@manegepeerd.nl

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.