rick naakt tuinieren

  World Naked Gardening Dag vindt traditioneel plaats op de eerste zaterdag van mei. De initiatiefnemers stellen dat de dag bijdraagt aan een positief zelfbeeld. Nu is met mijn zelfbeeld eigenlijk niet zoveel mis, maar ik had een gekke bui. Bovendien was het ook Bevrijdingsdag dus door mijzelf te bevrijden van mijn warme kleren, sloeg ik twee vliegen in een klap.

  Het begin was lastig. Mijn vrouw was niet thuis en de buren kunnen echt niet bij ons in de tuin kijken, maar ik vond het toch vreemd om met mijn blote tuinslang over het gazon te lopen. Tuinieren. Ik moest tuinieren. Dat leidt vast af. Ik pakte een emmer en ging gehurkt tussen de hortensia’s zitten. En eerlijk is eerlijk, ik voelde me geweldig. Bovendien was ik productiever dan ooit en had ik in no time de tuin netjes.

  Grasmaaien, kantjes knippen, schoffelen, alles deed ik lekker in mijn nakie. Het werd pas ongemakkelijk toen ik in de voortuin aan de slag ging. Ook daar stond het nodige onkruid, maar het probleem was dat ik mezelf helemaal niet meer bewust was van mijn naaktheid. “Wat groeit dat allemaal toch hard met dit weer hè”, zei ik nog toen de buren aan kwamen lopen.

  Nog geen vijf minuten later zat ik binnen met een rood hoofd, gordijnen dicht en wist ik weer precies waarom ik nooit meedoe aan al die flauwekuldagen. Het lijkt leuk, maar uiteindelijk komt er alleen maar ellende van. Binnenkort hebben we een buurtbarbecue, maar ik denk niet dat ik ga.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.