Home / rechtstreekse handhaving voor ozc dames 1

rechtstreekse handhaving voor ozc dames 1

“OZC begon goed aan de wedstrijd, maar toch was de eerste kans voor Bergentheim, toen hun middenvelder rakelings langs de paal naast schoot. Even later weer een kans voor Bergentheim maar toen nam OZC het initiatief over. Tanja scoorde na zo’n 20 minuten de 1-0 binnen, via een prachtige boogbal van buiten de 16 meter. Kort daarna tikte Martine de 2-0 binnen. De 0-2 voor OZC was ook de ruststand.

Maar een wedstrijd duurt negentig minuten en door de 1-2 binnen te tikken kwam Bergentheim weer terug in de wedstrijd. Vermeldingswaardig is nog dat keeper Pascal miraculeus een strafschop stopte. Dit na een struikelpartij, waarbij de scheidsrechter, zelfs al zou er een videoreferee aanwezig zijn, ten onrechte van mening zou zijn gebleven dat hier alleen volgens hem sprake is van een strafschop. Zoals OZC de gehele wedstrijd de scheidsrechter niet mee had.

Maar zelfs na het bijtellen van veel teveel blessuretijd stond er een 1-2 eindstand op het scorebord. Dames 1 OZC is ook volgens seizoen 2e klasse!”

Lees ook

Grammofoonmuseum zoekt presentatoren

NIEUWLEUSEN – In januari 2021 geeft het grammofoonmuseum in Nieuwleusen een training voor nieuwe presentatoren. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.