rabobank blijft hoofdsponsor station tot station loop

  Op woensdag 30 mei vindt de elfde editie plaats van de Station tot Station Loop. Al vanaf de eerste editie in 2007 is de bank partner van de hardloopwedstrijd tussen de treinstations Ommen en Dalfsen over een afstand van tien Engelse Mijlen. Klaas Feenstra, directievoorzitter Rabobank Vaart en Vechtstreek licht enthousiast toe: “Wij dragen graag bij aan een vitale leefomgeving, zowel voor de inwoners en ondernemers in de regio als voor onze medewerkers. Daarom zijn we trots dat we ook de komende jaren hoofdsponsor zijn van dit prachtige duurzame loopevenement in het Vechtdal. Samen duurzaam sterker, dat is de gedachte.”

  Ook penningmeester Gert Sluiter van de Station tot Station Loop is tevreden. “Met de verlenging van de sponsoring door Rabobank geeft dat ons het vertrouwen dat we de Station tot Station Loop niet alleen voor de deelnemers en toeschouwers maar ook voor de sponsoren goed organiseren. Dit biedt ons een gezonde financiële basis voor de komende edities. En dat is belangrijk omdat subsidies aan onze neus voorbij gaan.”

  Rabobank Vaart en Vechtstreek is sponsor vanaf dag één en dat schept een band die verder gaat dan een financiële relatie. Dat onderstreept Bernhard Kootstra die vanaf het moment dat het evenement het levenslicht zag, de organisatie leidt. “Onze leidraad is en blijft het neerzetten van een uitstekende kwaliteit tegen een lage kostprijs voor de deelnemers. Duurzaamheid is daarbij een basisgedachte in ons hele handelen, van het vervoer per trein tot aan de wedstrijd-begeleiding met fietsers van de plaatselijke toerclub Dalfsen. Met onze sponsoren zitten we daarmee op één lijn. Natuurlijk staat het plezier voor ons allen voorop en willen we graag verrassen. Soms een extra scherm met beelden van de wedstrijd en zoveel mogelijk een verrassende gadget waarvoor de deelnemers niets extra’s hoeven te betalen. Zo maken wij het iedereen in ons mooie Vechtdal naar de zin.”

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.