programma summer fair ommen bekend

  Summer Fair is al 26 jaar onlosmakelijk verbonden met het Pinksterweekend. Ook in 2018 staat Ommen tijdens Pinksteren in het teken van dit buitenevent dat elk jaar plaatsvindt in de sfeervolle tuinen van Landgoed ’t Laer. De komende editie vindt plaats van 18 tot en met 21 mei.

  High Wine
  Nieuw op Summer Fair is de mogelijkheid om deel te nemen aan een High Wine. Bezoekers kunnen zo kennismaken met drie bijzondere wijnen van Qualyvines: een droge witte wijn, een rosé wijn en een rode wijn. De High Wine is op het landgoedterras. Verder kunnen bezoekers dit jaar wederom genieten van heerlijke Italiaanse cappuccino op het terras van de Koffieschenkerij. De barista zet in een handomdraai de lekkerste espresso, latte art cappuccino en andere koffiespecialiteiten.

  Broodoven
  Een publiekstrekker op Summer Fair is al een aantal jaar de op hout gestookte broodoven van Brandhof Bijzonder Brood. Hier zal wederom ambachtelijk ‘live cooking’ plaatsvinden. Ook is er authentiek schaafijs te verkrijgen, evenals Italiaans schepijs, verse milkshakes en smoothies. Bovendien is er een poffertjeskraam. Er zijn verder demonstraties bij te wonen van Keramiekatelier De Tweede Kamer, waaronder Raku Stoken & Schilderen.

  Kinderen
  Er zijn op Summer Fair ook muziekoptredens van diverse artiesten: BLEND Music treedt op vrijdag en zaterdag op, The Horseflies op zondag en Small Business op maandag. Daarnaast is er meer vermaak voor kinderen. De organisatie werkt dit jaar voor het eerst samen met Kinderboerderij Ommen. Deze is gratis te bezoeken en bevindt zich naast het landgoed. Voor de echte durfal is er elke dag vanaf 12.00 uur de mogelijkheid om ‘gratis’ pony te rijden. Verder is er voor kinderen een knutsel- en opvanghoek onder professionele begeleiding van Maya4Kids.
  Voor de komende editie is er een andere aanrijroute om zo de toestroom van alle bezoekers nog vloeiender te laten verlopen.

  Bereikbaarheid
  Er is een zogeheten ‘one way route’, dat wil zeggen dat het parkeerterrein van Summer Fair enkel te bereiken is vanaf het station. De overige toegangswegen worden afgezet, waardoor het nog eenvoudiger en veiliger wordt voor bezoekers om het parkeerterrein te bereiken en te verlaten.

  Ieder jaar nemen ruim 90 enthousiaste exposanten deel aan Summer Fair die bijzondere merken en producten verkopen die niet allemaal meer in de winkelketens verkrijgbaar zijn. Het aanbod varieert van home & living, garden en fashion & beauty tot luxery, food & drinks en entertainment. Summer Fair is op 18, 19, 20 en 21 mei elke dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Kaarten voor Summer Fair zijn zowel online als aan de kassa te koop. Meer informatie over Summer Fair is te vinden op www.summerfair.nl.

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.