praxis opent deuren in dalfsen

  De winkel heeft een ruim assortiment aan doe-het-zelf-producten voor alle makers, gevorderd of beginnend. Het vertrouwde winkelpersoneel staat klaar om klanten te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Praxis Dalfsen biedt nu een complete en uitgebreide verf-, gereedschaps-, ijzerwaren- en sanitairafdeling. Ook is het buitenterrein volledig vernieuwd. Praxis Dalfsen biedt een groter assortiment, waardoor er meer keuze is aan doe-het-zelf producten voor klanten in Dalfsen.

  Peter van der Scheer, Winkelmanager Praxis Dalfsen, licht enthousiast toe: “In de afgelopen periode is hier een fantastische bouwmarkt in Dalfsen neergezet. Verschillende personen hebben hier hard aan meegewerkt: voormalig Formido medewerkers, ombouwteams en nieuwe medewerkers vanuit andere Praxis-vestigingen die het Praxis-team in Dalfsen kwamen versterken. Het is een hele mooie winkel geworden! Voor onze klanten is er veel meer keuze en voorraad. Ook is de winkel een stuk overzichtelijker geworden; je herkent het niet meer terug. Mochten klanten tijdens het klussen iets vergeten zijn, dan kunnen ze snel even langs Praxis Dalfsen gaan en daarna gewoon lekker verder klussen.”

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.