poll roken in auto met kinderen

  Een Vlaamse minister wil roken in een auto waarin ook minderjarigen zitten flink bestraffen. In het wetsontwerp staat dat een overtreder van deze nieuwe wet een gevangenisstraf riskeert van een maand tot twee jaar en/of een boete van 100 tot 250.00 euro. Het Belgische parlement gaat hier waarschijnlijk nog voor de zomer over stemmen.

  Wij zijn benieuwd. Is een rookverbod in een auto met kinderen een goed idee?

  [poll id=257]

  Uitslag poll: Ik vier Koningsdag in mijn eigen dorp

  Op vrijdag 27 april vierde vele Nederlanders Koningsdag. Het was de vijfde keer dat we de verjaardag van koning Willem-Alexander vierde.

  In alle grote steden werden grote festiviteiten georganiseerd. Maar niet alleen de grote steden vierde verjaardag van de koning. Ook in de kleine dorpen kwamen mensen samen om de dag door te brengen. Wij vroegen onze lezers of ze de vijfde Koningsdag in hun eigen dorp of elders vierde. 74% gaf aan om de feestelijkheden in zijn/haar eigen woonplaats bij te wonen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.