Home / poll een raadsakkoord in de gemeente is een goed idee

poll een raadsakkoord in de gemeente is een goed idee

Wij zijn benieuwd: vindt u een raadsakkoord in de gemeente een goed idee?

[poll id=260]

Belevingsvlucht Lelystad
Vorige week vroegen we onze lezers naar hun mening over de zogenaamde ‘belevingsvlucht’ vanaf Lelystad Airport. Deze vlucht moet inwoners van Overijssel een beeld geven van de overlast die zij kunnen verwachten als Lelystad Airport gebruikt gaat worden voor vakantievluchten.

Sommigen vinden dat de vlucht niet representatief zou zijn. Het feit dat slechts één keer een testvlucht zou worden gemaakt, zou geen goed beeld geven. Onze lezers waren ook verdeeld. Zo’n 52% van de lezers schaarde zich achter de sceptici. 48% vindt de ‘belevingsvlucht’ wel een goed idee.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Krantenkoppen

Wij lezen twee kranten, één om de realiteit in de wereld te ervaren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.