poll belevingsvlucht lelystad airport

  De meningen over het nut van deze vlucht zijn nogal verdeeld. Sommigen menen dat deze vlucht niet representatief zou zijn. Het feit dat er slechts één keer gevlogen wordt, geeft volgens hen geen goed beeld. Wij zijn benieuwd hoe de inwoners van Salland en Vechtdal over deze vlucht denken.

  [poll id=259]

  Bijengif
  Vorige week luidde de stelling: ‘Een verbod op ‘bijengif’ is een goede zaak. De meningen over deze stelling liepen nogal uiteen. Toch is het merendeel, iets meer dan 66 procent voor een verbod van neonicotinoïden. Iets meer dan 24 procent van de stemmers vindt een verbod geen goede zaak. De rest van de mensen die stemden had geen mening over deze kwestie.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.