politie ommen houdt crimineel aan op vakantiepark

   

  De politie kreeg informatie binnen dat er een 30-jarige Poolse man op Park Berghorst zou verblijven die nog een forse celstraf in eigen land zou moeten uitzitten. Deze man had geen ‘vaste woon- of verblijfplaats’ en was daarom moeilijk te vinden.De politie ging gewapend met een ‘machtiging tot binnentreden’ en wat gereedschap naar de woning waar de man zou verblijven. Daar werd hij in de boeien geslagen. De Poolse man  wacht nu een celstraf in eigen land voor het overtreden van de Poolse Opiumwet. De man zal voor de duur van 3 jaar en 11 maanden achter de tralies verdwijnen. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.