Home / politie ommen houdt crimineel aan op vakantiepark

politie ommen houdt crimineel aan op vakantiepark

 

De politie kreeg informatie binnen dat er een 30-jarige Poolse man op Park Berghorst zou verblijven die nog een forse celstraf in eigen land zou moeten uitzitten. Deze man had geen ‘vaste woon- of verblijfplaats’ en was daarom moeilijk te vinden.De politie ging gewapend met een ‘machtiging tot binnentreden’ en wat gereedschap naar de woning waar de man zou verblijven. Daar werd hij in de boeien geslagen. De Poolse man  wacht nu een celstraf in eigen land voor het overtreden van de Poolse Opiumwet. De man zal voor de duur van 3 jaar en 11 maanden achter de tralies verdwijnen. 

Lees ook

Extra inzet aanpak drugs en georganiseerde criminaliteit (ondermijning) in Dalfsen

Nieuw Damoclesbeleid stelt burgemeester in staat gebouwen te sluiten bij aanwezigheid, gebruik of verhandelen drugs; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.