peter en ingrid schulting organiseren fiets food fun

  Door deel te nemen aan Fiets Food Fun ga je het avontuur aan. De route voert langs onontdekte stekken en door onbekend gebied. De organisatie gelooft dat juist deze wegen het mooist zijn. Je komt op plaatsen waar je anders niet snel terecht komt. Gebied, met gave klimmetjes, gravel, verborgen fietspaden en mooie uitzichten. Je kan het allemaal verwachten.

  Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 66, 122 of 166 kilometer. Op deze manier kan iedereen op elk niveau mee doen en uitgedaagd worden. Je kan het avontuur aangaan op de racefiets, MTB, e-bike of gewone fiets, met het hele gezin. Na afloop van de met routepijlen voorziene tocht wacht een op eikenhouten gestookte boeren BBQ de fietsers op. Ook salades, pasta’s en een lekker drankje staan gereed. Op een prachtige locatie. Aanvallen maar!

  Als speciale gast is Suzanne Schulting aanwezig. De gouden medaillewinnares op het onderdeel shorttrack doet niet alleen de officiële opening, maar fietst zelf ook mee.

  Wie zin heeft om mee te trappen op deze speciale unieke tocht, met na afloop lekker eten en gezellig babbelen bij een echte Sallandse boerderij, in de aanwezigheid van een Olympisch kampioene, kan zich inschrijven via de websites www.fietsfoodfun.com of fietsfoodfun@gmail.com

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.