Home / pec zwolle verlengt contract assistent trainer de gunst

pec zwolle verlengt contract assistent trainer de gunst

Gert Peter de Gunst laat op de website van de Blauwvingers weten: “In Zwolle werk ik al jaren met veel plezier. Het is een fijne club, die zich positief aan het ontwikkelen is. Ik vind het mooi om daar de komende jaren een steen aan bij te dragen. Ook de samenwerking met het ‘Team van ’t Schip’ en de hoofdselectie ervaar ik als zeer prettig. Het doet mij dan ook goed hier werkzaam te blijven en eerlijk gezegd sta ik alweer te popelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp: “De afgelopen jaren heeft Gert Peter op zijn bevlogen manier mede bijgedragen aan de ontwikkeling van PEC Zwolle. Ik ben dan ook heel tevreden dat hij bij de club blijft. Met de contractverlenging van Gert Peter heeft PEC Zwolle de technische staf voor het komende seizoen rond.”

Lees ook

Het Boek van de Week

Cormoran Strike is op bezoek bij zijn pleegouders, tevens oom en tante, in Cornwall. Hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.