pec zwolle speelt opnieuw oefenwedstrijden in dalfsen

  Zaterdag 7 juli belooft een feestdag te worden voor heel voetballend Dalfsen. Die dag speelt de hoofdmacht van PEC Zwolle op Sportpark Gerner een oefenwedstrijd tegen een mix van spelers van SV Dalfsen en ASC’62. De organisatie is in handen van vrijwilligers van beide Dalfser voetbalverenigingen. Ook spelers van de nieuwe gezamenlijke jeugdafdeling, FC Dalfsen, worden betrokken en hebben bovendien gratis toegang tot de wedstrijd.

  Een week later, op zaterdag 14 juli, keert PEC Zwolle terug in Dalfsen. Die middag speelt de eredivisionist een oefenwedstrijd tegen SC Preußen Münster, uitkomend in de Duitse Derde Bundesliga. De dag wordt afgesloten met een oefenduel tussen Jong PEC Zwolle en Jong NEC, waarbij mogelijk speelminuten zijn weggelegd voor voormalig Dalfsen-doelman Jorick Maats. Ook deze dag wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers van zowel SV Dalfsen als ASC’62.

  Meer informatie over kaartverkoop volgt later.

  Zaterdag 7 juli
  SV Dalfsen/ASC’62 – PEC Zwolle

  Zaterdag 14 juli
  PEC Zwolle – SC Preußen Münster
  Jong PEC Zwolle – Jong NEC

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.