Home / ozc wijst ltc op eigen veld terug

ozc wijst ltc op eigen veld terug

Op de bezoekers uit Ommen is geen peil te trekken. Uitschieters naar boven worden afgewisseld met lelijke uitglijers, maar als de mannen van Pascal Weteringe de geest hebben is het oppassen geblazen. Om de titeldroom levend te houden was winst voor LTC noodzakelijk.

En dat gebeurde niet. OZC ging met de punten aan de haal (2-3). “Ik vond ze tam”, meldde elftalleider Gerrit Makkinga na afloop. “Geen ploeg die uitstraalde dat ze kampioen willen worden. Ik moet daar wel bijzeggen dat wij een prima pot hebben neergezet. We hebben echt als een team gespeeld. Verdiend gewonnen. Hard gewerkt en gene gemekker en gezeur. Ik ben trots op de jongens.” Een intikkertje in de openingsfase van Niel Koggel is de voorbode van een mooie middag voor de bezoekers uit Ommen. Zeker als Jan Willem Bolks met een geplaatst schot van buiten de zestien de 0-2 op het scorebord laat verschijnen. “Ik zag het even zwaar in, omdat ze kort voor rust toch aansluiting vonden”, vreesde Makkinga. Ongegrond. Lang na de thee blijft de 1-2 staan, tot Tom Simons met een prachtige volley een corner van Erwin Schuttert voorziet van een vergulde rand. 1-3, buit binnen. De 2-3 van Mark Heerings in de toegevoegde tijd 2-3 komt veel en veel te laat om de bezoekers uit Ommen te verontrusten.

Stand 3D: Tonego 24-46 (70-34), Lutten 24-46 (63-36), Hoogeveen 24-45 (60-21), Hardenberg ’85 24-45 (68-33), LTC 24-44, ZZVV 24-36, OZC 24-34, SCD ’83 24-31, Hollandscheveld 24-29, BSVV 24-27, Fit Boys 24-26, SVN ’69 24-25, FDS 24-24 en SCN 24-14.

 

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.