ozc beleeft succesvolle penaltybokaal met diederik boer

  Afgelopen woensdag was het tijdens de editie van 2018 niet anders. De spelers van het G-voetbal kenden het klappen van de zweep al, voor een aantal jongens en meiden van JCO was het de eerste keer. De koppies stonden strak tijdens het wachten bij de tribune. Het ene oog gericht op keeper Diederik Boer van PEC Zwolle, het andere op het letterlijke doel van de avond: 7,32 meter breed, 2,44 meter hoog op een afstand van 7 of 11 meter.

  Het net wachtend op de bolling wat een score zou inhouden. Vijf finalisten per categorie, drie kansen op eeuwige roem. Die roem kwam er uiteraard niet alleen voor de winnaars. Alle deelnemers lieten zien dat zij hier terecht hun team mochten vertegenwoordigen. Niet zelden kwam het tot een barrage waarin het sudden-death-principe de zenuwen van de spelers nog meer op de proef stelde.

  De winnaars kregen uiteindelijk een beker maar het podium was voor alle deelnemers. In de spotlights, klein aandenken in de hand, onder het blazen van de rookmachine nog één keer lachen naar de camera, dat vergeet je nooit meer.

  De winnaars van de JCO Penaltybokaal 2018:
  Mini’s: Julan Dijk
  JO-9: Stan Mansier
  JO-11: Vin Bakker
  JO-13: Jelle Martens
  JO-15: Jarin Kelder
  MO-13/15: Lizet vd Wolfshaar
  JO-17: Twan Veurink
  MO-17/19: Emma Luttikhof
  G-voetbal: Berry Holsappel
  JO-19: Bjorn de Lange

  [youtube url=”//www.youtube.com/embed/uAjZZOmEghY”]

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.