ovc 21 kiest wesley haverkort als speler van het jaar

  In het vorige succesvolle seizoen was de jonge verdediger nog een jeugdspeler, die bij tijd en wijle mocht invallen in de hoofdmacht. Na de zomer van 2017 greep Haverkort zijn kans, speelde zich in de basis, om daar niet meer uit te verdwijnen.

  Of toch? Jawel, na de intensieve schoolexamens genoot de scholier van een uitstapje naar Portugal en was bij hoge uitzondering een keer niet van de partij in het slotduel met SVV ’04 uit Schoonebeek. Wel aanwezig, zoals altijd, vader en moeder Haverkort, die tot hun grote schrik na afloop van de wedstrijd OVC’21 versus SVV ’04 in clubhuis De Spil naar voren werden geroepen. Als de enige juiste vertegenwoordigers van zoonlief namen zij de beker en bloemen in ontvangst. De trofee staat in iedere geval gedurende de jaargang 2018-2019 op de schoorsteenmantel van huize Haverkort.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.