openluchtvoorstelling de molen roept bij westermolen

  De unieke, want eenmalige, voorstelling komt er op initiatief van Cultreel Café Dalfsen, dat hiertoe werd benaderd door de stichting Westermolen. De voorstelling is mede mogelijk dankzij zowel gemeentelijke als provinciale subsidie van de Gemeente Dalfsen en het Fonds Kleine Culturele Initiatieven Provincie Overijssel aan Cultureel Café Dalfsen.

  De Firma Weijland, die zijn naam dankt aan een samentrekking van de achternamen van de oprichters Jack Weijkamp en Lucy Legeland, heeft in het verleden meer uitvoeringen gehad met plaatselijke muziekgezelschappen, met koren en met individuele muzikanten.
  Het landschap speelt altijd een belangrijke rol in hun uitvoeringen. Verschillende bezoeken aan Dalfsen en gesprekken met Dalfsenaren hebben de firma voldoende geïnspireerd om de Vecht en de Westermolen een belangrijke rol te laten spelen in het sprookjesachtige verhaal over het meisje van Dalfsen, dat altijd molenaar wilde worden. De voorstelling wordt omlijst door de fantastische muzikanten van Firma Weijland. Blaaskapel ‘de Vechtboerties’, onderdeel van de Chr. Muziekvereniging Excelsior Dalfsen en meerdere Dalfsenaren spelen hierin een verrassende gastrol.

  Het stuk ‘De Molen Roept’ is vrij toegankelijk, wordt in de openlucht gespeeld en speelt zich uiteraard af in de omgeving van de Westermolen. In de loop van de voorstelling zal men een stukje moeten lopen en tenslotte ontvouwt het verhaal zich verder op het terrein achter de Westermolen, waar een podium is gebouwd en u bij regen droog kunt zitten.
  De laagdrempelige voorstelling is goed te volgen en is geschikt voor jong en oud!

  Voor meer informatie, zie www.cultureelcafedalfsen.nl of bel 0529-432798.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.