Home / opening gebouw irene in witharen

opening gebouw irene in witharen

Het afgelopen half jaar is er heel hard gewerkt door de aannemer en vele vrijwilligers om naast een uitbouw met nieuwe toiletten, waaronder een invalidentoilet ,ook de keuken uit te breiden en aan te passen. Daarnaast is ook het buitenterrein aangepakt zodat ook daar een ontmoetingsplek is ontstaan.

Hiermee heeft Witharen een eigentijdse voorziening gekregen waar activiteiten voor de hele gemeenschap kunnen plaatsvinden. Door de sluiting van het café is dit nog belangrijker geworden. Er wordt dan ook al steeds meer gebruik van gemaakt. In het voorjaar zijn er 100 nieuwe leden en donateurs bij gekomen. Hieruit blijkt wel dat er behoefte is om een gezamenlijke ontmoetingsplek te hebben.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.