open huis bij muziekvereniging soli deo gloria ommen

  Kleutermuziek 
  Voor kinderen is muziek maken erg leuk, leerzaam en goed voor de (sociale) ontwikkeling. Speciaal voor de jongste kinderen van vier en vijf jaar heeft SDG het project Kleutermuziek opgericht. Hierbij komen kinderen op een speelse manier in aanraking met muziek (zingen, bewegen op muziek, luisteren, muzieknoten en instrumenten).

  Blokfluitgroep 
  In de blokfluitgroep kunnen kinderen vanaf zes jaar op een leuke manier kennis maken met muziek. Een blokfluit is hiervoor een heel geschikt en toegankelijk instrument. De les is een groepsles van dertig minuten per week (uitgezonderd schoolvakanties).

  Slagwerk of blaasinstrument 
  SDG is een muziekvereniging met veel jeugdleden. Het hele jaar door zijn er leuke optredens en activiteiten. Bij SDG leren kinderen hoe leuk het is om samen muziek te maken.

  Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met een van de opleidingscoördinatoren. Voor slagwerk kunt u contact opnemen met Karst Veurink (06-44182997) of per e-mail: opleiding-slagwerk@sdgommen.nl. Voor blaasinstrumenten kunt u Mirjam van Elburg bereiken op 06-20013105 of via opleiding-orkest@sdgommen.nl. 

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.