open dag bij muziekschool pianoforte

  Het wordt een middag vol activiteiten waar jong en oud kennis kunnen maken met het muzikale aanbod. Het docententeam is tijdens de open dag aanwezig en trakteert bezoekers op interessante workshops. Als bezoeker kun je vrijblijvend deelnemen aan de diverse workshops.

  Muziekschool Pianoforte is dé plek voor gedegen, hippe en inspirerende muzieklessen voor alle leeftijden. Je kunt muziekles volgen in Hardenberg, Den Ham, Ommen, Daarle, Nijverdal, Vriezenveen/Westerhaar, Vroomshoop en Dalfsen. Er zijn momenteel geen wachtlijsten: er kan direct begonnen worden met een instrument naar keuze. Kom tijdens de open dag kennismaken met de docenten en proef de sfeer.

  Kijk voor meer informatie op www.muziekschoolpianoforte.nl, neem contact op via info@muziekschoolpianoforte.nl of bel met 06-14436332.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.