open dag bij dierenbegraafplaats vennenberg

  Het publiek is van harte welkom om tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkje te nemen. Op de begraafplaats is een wandelroute uitgezet, om zo een indruk te geven van de werkzaamheden en de historie van de dierenbegraafplaats.

  Tijdens de open dag kunnen bezoekers de begraafplaats, het strooiveld en de ontvangstruimte bekijken. Net als de grafmonumenten, manden en kisten. Naast het begraven van huisdieren verzorgt Vennenberg ook de crematie van huisdieren. Zowel de as van dieren als van mensen kan op de dierenbegraafplaats verstrooid worden.

  Kijk voor meer informatie op www.vennenberg.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.